Theatergroep ZAAI

Wij zijn een enthousiaste, bevlogen groep jongeren, van 14 tot 23 jaar, die naar aanleiding van het Monsanto-tribunaal werkt aan de theater-dansvoorstelling Monzado.

Wij vinden het leuk om op een creatieve manier meer bewustzijn te creëren voor de schaduwkanten van het systeem en de multinational. Op deze manier willen wij bijdragen aan een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze nakomelingen de kans krijgen om op te groeien op een gezonde aarde.

 

Initiatiefnemer  van de voorstelling Monzado is Marieke Vingerhoets (1998). Binnen de voorstelling doet Marieke de regie en de algemene organisatie. Zij werkt samen met Jansje Flügge (1998), die zich bezig houdt met de choreografie.
Jansje en Marieke hebben beide afgelopen jaar hun middelbare school afgerond. Zij hebben er voor gekozen om in hun vrije jaar de voorstelling Monzado te organiseren.

Ook Maureen Klijn (1983) is betrokken bij de voorstelling. Maureen Klijn is theatermaker, docent en schrijfster. Daarnaast is zij afgestudeerd als biodynamische boerin aan de Warmonderhof, zodat zij kunst en landbouw kan combineren. Maureen heeft voor de voorstelling Monzado het script geschreven en doet de dramaturgie.
Klik hier voor Maureen’s website.

Advertenties